ZEMA ékszerek


(Ipari és műszaki megoldások szakterületi kategória)

 

ZEMA egy új magyar márka az ékszerpiacon. A márkanevet 2009-ben az újfehértói székhelyű cég tulajdonosai álmodták meg. Gyermekeik keresztneveinek kezdőbetűi adták az ihletet. Termékeik között megtalálhatók az egyedi tervezésű valódi Swarovski kristállyal díszített ezüst foglaltú ékszerek, borostyán-, édesvízi gyöngy ékszerek, a féldrágakövek színes skálája.

Legújabb kollekciója közt megcsodálhatja a kézi festésű kizárólag a ZEMA által készített és forgalmazható, szabadalmi oltalommal védett magyar népi motívumos porcelán ékszereket. A gyönyörű népi motívumokkal díszített, valamint az arany és platina bevonatú, a cég tervezői által megálmodott ékszerek.

Az ékszerek tervezése, alapanyagai és elkészítése is teljes egészében Magyarországon valósul meg, száz százalékban antiallergén anyagok felhasznállásával.

A ZEMA az elsők között készítette el a hazai motívumokat felhasználó modern divetékszer-kollekciót. A cég hisz abban, hogy az új kollekció egyedi és különleges ékszerei az újragondolt tradicionális motívumokkal stílusos és népszerű kiegészítőivé válhatnak azon modern nők számára, akik a divat mellett fontosnak tartják a hagyományok őrzését is.


visszaFöldművelődésügyi Minisztérium Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Hungarikum Bizottság

MSBT.hu design