Megszületett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár logója


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár logójának megalkotására kiírt páláyzatra 50 pályamű érkezett be, amelyet először egy háromfős zsűri értékelt, és tett javaslatot a megyei értéktár bizottságnak a legjobb három, díjazott alkotásra.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár logójának megalkotására kiírt páláyzatra 50 pályamű érkezett be, amelyet először egy háromfős zsűri értékelt, és tett javaslatot a megyei értéktár bizottságnak a legjobb három, díjazott alkotásra. A zsűri tagjai voltak: László Rita Emőke, a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola tanára, grafikusművész, dr. Szepessy Béla, a Nyíregyhézi Főiskola Vizuális Kultúra Intézet intézetigazgatója, grafikusművész és Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke, az értéktár bizottság tagja. Az értéktár bizottság a zsűri által tíz legjobbra értékelt munkából választotta ki a nyertes alkotásokat.

Az I. díjas alkotást, s ezzel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár logóját, amely Halász Gábor munkája, Baracsi Endre sajtótájékoztatón mutatta be 2015. április 10-én a sajtó munkársainak.

visszaFöldművelődésügyi Minisztérium Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Hungarikum Bizottság

MSBT.hu design