1

1965 -ben született Kisvárdán. Általános és középiskolai tanulmányait itt folytatta, majd a jelenleg Miskolci Egyetem, korábban Nehézipari Műszaki Egyetemnek nevezett felsőoktatási intézmény Állam- és Jogtudományi Karán szerzett doktori címet és diplomát.

Az egyetem befejezését követően a Nyíregyházi Városi Bíróságon kezdett dolgozni, előbb bírósági fogalmazóként, majd 1991. augusztus 1. napjától kinevezett városi bíróként.

2001-től 2003 év augusztusáig az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatalában dolgozott beosztott bíróként, majd 2004. július 15-től a Nyíregyházi Megyei Bíróság elnökhelyetteseként 10 évig, majd ezt követően 6 évig a Nyíregyházi Törvényszék elnökeként.

Jelenleg a törvényszéken gazdasági peres és csőd-felszámolási nemperes ügyekben ítélkezik.

Elnöki ciklusa alatt vette fel a Nyíregyháza Városi és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Értéktár Bizottság a városi majd a vármegyei értékek közé a Nyíregyházi Törvényszék (Nyíregyháza, Bocskai utca 2. szám alatti) épületét az értékek közé.

A Vármegyei Értéktár Bizottság munkájában – az OBH elnökének hozzájárulásával -vesz részt, s a jogszabályoknak megfelelőség vizsgálatát tekinti elsődleges a feladatának.